Privedeni zbog marihuane

Izvor: Bor030.net, 30.Jul.2021, 14:43

Privedeni zbog marihuane

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Negotinu i Kladovu priveli su dvojicu muškaraca kog kojih su pronašli izvesnu količinu marihuane. U Negotinu je uhapšen M. L. (1999) iz okoline ovog mesta, kod koga je policija pronašla i zaplenila oko 35 grama marihuane i digitalnu vagicu za precizno merenje. Osumnjičenom je, po nalogu Višeg javnog tužioca u […] The post Privedeni zbog marihuane appeared first on Bor 030.

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

KRIO DROGU U AUTOMOBILU I STANU Uhapšen mladić u Nišu, policija pronašla oko 100 grama marihuane

Izvor: Blic, 30.Jul.2021

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Nišu, uhapsili su M. S. (22) iz ovog grada zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.