Pritvor kandidatu za šefa policije

Izvor: B92, 08.Jan.2013, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pritvor kandidatu za šefa policije

Bor -- Šef Odseka za strance PU u Boru i kandidat za direktora policije Vladimir Lakićević priveden je danas i saslušan zbog sumnje da je primio mito od sto evra.

Njemu je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati.Vladimir Lakićević je bio jedan od kandidata za direktora policije.

Lakićevića su danas priveli pripadnici Sektora unutrašnje kontrole MUP-a Srbije.

"Osumnjičen je da je primio mito i večeras je prevezen u Zaječar", rekao je izvor agencije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Beta iz policije.

Osumnjičenog će u roku od 48 sati saslušati istražni sudija, koji će odlučiti da li će Lakićević biti zadržan u pritvoru.

Lakićevića su danas posle podne u prisustvu advokata ispitivali pripadnici Sektora unutrašnje kontrole MUP Srbije.

Prema nezvaničnim informacijama, Vladimir Lakićević nije dobio fiskalni račun za kupljenu robu, pa je vlasniku radnje zapretio prijavom ako mu ne da sto evra.

Pošto je o pretnji obavešten Sektor unutrašnje kontrole, vlasnik radnje je Vladimiru Lakićević navodno predao obeleženu novčanicu koja je kod njega kasnije i pronađena.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kandidata za direktora policije sumnjiče za mito 100 od evra

Izvor: Blic, 08.Jan.2013

Šef Odseka za strance u Policijskoj upravi u Boru Vladimir L. priveden je danas i saslušan zbog sumnje da je primio mito od 100 evra, rečeno je agenciji Beta u borskoj policiji...Vladimir L. je bio jedan od kandidata za direktora policije...Njega su priveli pripadnici Sektora unutrašnje kontrole...

Nastavak na Blic...

Kandidat za direktora policije - iznuđivač?

Izvor: Mondo, 08.Jan.2013

Šef Odseka za strance u Policijskoj upravi u Boru Vladimir Lakičević priveden je danas i saslušan zbog sumnje da je primio mito od 100 evra...Šefu Odseka za strance u Policijskoj upravi u Boru i kandidatu za direktora policije Vladimiru Lakičeviću, osumnjičenom da je prmio mito od 100 evra, određeno...

Nastavak na Mondo...

Kandidatu za šefa policije određen pritvor

Izvor: S media, 08.Jan.2013

Šefu Odseka za strance u Policijskoj upravi u Boru i kandidatu za direktora policije Vladimiru L., osumnjičenom da je primio mito od 100 evra, odredjeno je policijsko zadržavanje od 48 sati, rečeno je agenciji Beta u policiji..."Osumnjičen je da je primio mito i večeras je prevezen u Zaječar",...

Nastavak na S media...

Bor: Lakičeviću je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati.

Izvor: TimockeVesti.net, 09.Jan.2013, 10:48

Lakičeviću je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati.. Njega su danas priveli pripadnici Sektora unutrašnje kontrole MUP-a Srbije.. "Osumnjičen je da je primio mito i večeras je prevezen u Zaječar", rekao je izvor agencije Beta iz policije.. Osumnjičenog će u roku od 48 sati saslušati...

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.