Preminule još dve osobe iz Bora zaražene koronavirusom

Izvor: Bor030.net, 20.Okt.2020, 16:56

Preminule još dve osobe iz Bora zaražene koronavirusom

Od posledica koronavirusa preminule su još dve osobe, dok je broj zaraženih u ovom trenutku 35, pokazuju današnji podaci Zavoda za javno zdravlje “Timok”. Dr Vesna Radosavljević, direktorka Doma zdravlja u Boru saopštila je da su preminule osobe starosti 61 i 70 godina i da su oba pacijenta imala pored virusa i združene bolesti. “Radi […] The post Preminule još dve osobe iz Bora zaražene koronavirusom appeared first on Bor 030.

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Likovni i literarni konkurs za predškolce i osnovce povodom Svetskog dana hrane

Izvor: Bor030.net, 20.Okt.2020

Zavod za javno zdravlje „Timok“ raspisao je konkurs za literarni sastav i likovni rad u okviru kampanje “Oktobar mesec pravilne ishrane” i 16. oktobra, Svetskog dana hrane. Literarni i likovni konkurs kojim će Zavod za javno zdravlje „Timok“ u Zaječaru obeležiti 16. oktobra „Svetskog...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.