Predstavljanje 30. broja Beležnice u Narodnoj biblioteci u Boru [NAJAVA]

Izvor: Bor030.net, 13.Dec.2015, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predstavljanje 30. broja Beležnice u Narodnoj biblioteci u Boru [NAJAVA]

Novi, 30. broj “Beležnice”, časopisa za bibliotekarstvo, književnost i kulturu Narodne biblioteke u Boru, biće predstavljen javnosti u ponedeljak, 14. decembra 2015. godine u 18 sati na Stručnom odeljenju ove ustanove.

Ovaj broj “Beležnice” donosi petnaestak tekstova zavičajnih autora i nedavnih gostiju Narodne biblioteke u Boru.

Raznolikost tekstova odraz je raznolikosti interesovanja borskih i drugih zavičajnih autora koji se bave stručnim i istraživačkim >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << radom, kulturom i istorijom Bora i okoline ili književnim stvaralaštvom, kao i raznolikosti književnih i edukativnih programa i projekata ove borske ustanove kulture.

Objavljivanje i štampanje 30. “Beležnice” finansijski su pomogli Ministarstvo kulture Republike Srbije i Rakita d. o. o.

Narodna biblioteka u Boru neće raditi sa korisnicima 14. decembra zbog Dana bibliotekara.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.