Poziv na izložbu: NEZABORAVNE POVRŠINE“ VLADANA RANĐELOVIĆA

Izvor: TimockeVesti.net, 04.Mar.2024, 17:01

Poziv na izložbu: NEZABORAVNE POVRŠINE“ VLADANA RANĐELOVIĆA

Bor, 4. mart – U utorak 5. marta u 18 sati biće otvorena samostalna izložba slika Nezaboravne površine, autora Vladana Ranđelovića.
Vladan Ranđelović je zvršio srednju umetničku školu ,,Đorđe Krstić“ u Nišu i diplomirao slikarstvo na FLU u Prištini, u klasi profesora Hilmije Ćatovića.
Od 2000. godine je član ULUS-a.
Do sada je imao 56 samostalnih izložbi, preko 170 grupnih u zemlji i inostranstvu, >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << učestvovao je na blizu 60 likovnih kolonija.
Trenutno predaje na Fakultetu umetnosti u Nišu predmete Crtanje i Slikanje, u zvanju vanrednog profesora. Tokom godina intenzivnog stvaralaštva, ovaj niški umetnik, gradio je novu poetiku formirajući zreo i prepoznatljiv lični likovni izraz.
Članak Poziv na izložbu: NEZABORAVNE POVRŠINE“ VLADANA RANĐELOVIĆA se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Povezane vesti

Otvaranje izložbe „Nezaboravne površine“ u borskom Muzeju rudarstva i metalurgije

Izvor: Bor030.net, 05.Mar.2024, 14:08

U utorak 5. marta u 18 sati, u Muzeju rudarstva i metalurgije u Boru biće otvorena samostalna izložba slika „Nezaboravne površine“, autora Vladana Ranđelovića.   Vladan Ranđelović je zvršio srednju umetničku školu „Đorđe Krstić“ u Nišu i diplomirao slikarstvo na FLU u Prištini,...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.