Posle 70 godina zamenjena mašinska oprema na brani Borskog jezera, pomogli ronioci

Izvor: Bor030.net, 11.Jan.2024, 20:02

Posle 70 godina zamenjena mašinska oprema na brani Borskog jezera, pomogli ronioci

Nedavno su prvi put, posle skoro 70 godina, zamenjeni ventili u zatvaračnici vodozahvata kod brane Borskog jezera. U ovaj poduhvat ušlo se zbog kvara na glavnom zatvaraču, ali i dotrajalosti ostalih, zbog čega je pretila opasnost da nadležni u Energani ostanu bez mogućnosti da regulišu protok jezerske vode i prilagođavaju ga potrebama industrijske potrošnje u […] The post Posle 70 godina zamenjena mašinska oprema na brani Borskog jezera, pomogli ronioci appeared first on Bor 030.

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

POSLE 70 GODINA ZAMENJENA MAŠINSKA OPREMA NA BRANI BORSKOG JEZERA

Izvor: TimockeVesti.net, 12.Jan.2024, 07:01

Bor, 12. januar – Nedavno su prvi put, posle skoro 70 godina, zamenjeni ventili u zatvaračnici vodozahvata kod brane Borskog jezera. U ovaj poduhvat ušlo se zbog kvara na glavnom zatvaraču, ali i dotrajalosti ostalih, zbog čega je pretila opasnost da nadležni u Energani ostanu bez mogućnosti...

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.