Policija uhapsila Boranina osumnjičenog da je u naselju Novi gradski centar ubo nožem muškarca

Izvor: Bor030.net, 28.Mar.2024, 12:16

Policija uhapsila Boranina osumnjičenog da je u naselju Novi gradski centar ubo nožem muškarca

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su S. Z. (1977) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo laka telesna povreda. On se sumnjiči da je na ulici prišao iza leđa četrdesettrogodišnjem muškarcu iz Bora sa kojim je, kako se sumnja, imao konflikte u ranijem periodu i potom ga ubo […] The post Policija uhapsila Boranina osumnjičenog da je u naselju Novi gradski centar ubo nožem muškarca appeared first on Bor 030.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bor: PRIŠAO MU NA ULICI PA GA IZA LEĐA IZBO NOŽEM!

Izvor: TimockeVesti.net, 28.Mar.2024

Bor, 28. mart – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su S. Z. (1977) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo laka telesna povreda.. On se sumnjiči da je na ulici prišao iza leđa četrdesettrogodišnjem muškarcu iz Bora sa kojim je, kako...

Nastavak na TimockeVesti.net...

VJT pokrenulo istragu protiv četiri osumnjičena za otmicu muškarca iz Bangladeša

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Mar.2024, 10:47

Više javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je istragu protiv četvorice osumnjičenih za otmicu A. A. A. (21) iz Bangladeša, od čijih su srodnika pokušali da iznude 40.000 evra za otkup.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.