Policajci iz Bora spasili indijski blokbaster

Izvor: N1 televizija, 07.Jul.2017, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajci iz Bora spasili indijski blokbaster

Policijskoj upravi u Boru danas je dostavljena zahvalnica produkcijske kuće Clokwork Film Production, jer su dvojica borskih policajaca - Vladica Marinkov i Zoran Pantelić, otkrili lopove koji su ukrali laptop s materijalom neophodnim za završetak snimanja indijskog filmskog "blokbastera" "Vivegam".

Kako su čelnici te produkcijske kuće naveli, "zbog važnih dokumenata koja su se nalazila u rancu direktora scenografije sa opremom velike vrednosti, taj slučaj je mogao da ozbiljno >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << ugrozi tok snimanja".

"Izuzetnom reakcijom i velikom profesionalnošću Policijske uprave Bor i vaših kolega nestala oprema je vraćena u veoma kratkom vremenskom roku. Cela akcija služi na čast Ministarstvu unutrašnjih poslova, Policijskoj upravi Bor, ali i celoj Srbiji", ocenila je produkcijska kuća.

Film uspešno završen i biće premijerno prikazan u avgustu u Indiji.

"Iskustva naših gostiju iz Indije su više nego pozitivna, tako da ste Vi i Vaše kolege zahvaljujući svojoj operativnosti i uloženom trudu doprineli stvaranju pozitivne slike o Srbiji kakvu i zaslužuje", navedeno je u zahvalnici produkcijske kuće.

Borski policajci su našli ranac sa opremom i dokumentima, ukraden tokom snimanja scene ispred Lazareve pećine.

Oprema vrednosti 200.000 dinara nestala je u nedelju 25. juna, dok je više desetina radoznalih meštana posmatralo snimanje filma.

"Naš operativni rad je u kratkom vremenskom roku urodio plodom. Našli smo dvojicu kradljivaca koji su uzeli ranac i ne znajući šta je u njemu", rekao je policajac Pantelić.

Zbog krađe su privedeni jedan tridesetjednogodišnjak i jedan sedamnaestogodišnjak iz okoline Bora.

"Iako smo samo radili svoj posao, dočekali su nas aplauzom", rekao je policajac Pantelić.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Uticaj borske policije na razvoj filmske industrije Indije

Izvor: Beta, 07.Jul.2017

Policijskoj upravi u Boru danas je dostavljena zahvalnica produkcijske kuće "Klokvork film prodakšn" (Clokwork Film Production), jer su dvojica borskih policajaca - Vladica Marinkov i Zoran Pantelić, otkrili lopove koji su ukrali laptop s materijalom neophodnim za završetak snimanja indijskog filmskog...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.