Policajac pretukao dva mladića

Izvor: B92, 26.Avg.2010, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajac pretukao dva mladića

Donji Milanovac -- Miroslava Milenkovića i Stevana Živkovića iz Donjeg Milanovca pretukao je Radomir Radović, policajac iz Majdanpeka, dok su doručkovali u pekari u ovom gradu.

Milenković i Živković tvrde da ih je policajac napao bez razloga, izvadio pištolj i repetirao, a potom ih pištoljem, pesnicama i nogama tukao.

U policijskoj upravi Bor kažu da su protiv pretučenog Miroslava Milenkovića i policajca Radomira Radovića podnete prekršajne prijave >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zbog narušavanja javnog reda i mira.

Takođe, protiv policajca je pokrenut disciplinski postupak zbog nanošenja lakših telesnih povreda, i da je suspendovan do kraja postupka.

Miroslav Milenković i Stevan Živković kažu da je pekara u centru Donjeg Milanovca bila puna omladine kada je Radomir Radović policajac iz Majdanpeka koji nije bio na dužnosti u društvu svog šuraka došao i sam naručio burek.

Iznenada, tvrde oni, Radomir je počeo da viče na njih i izvadio pištolj.

O brutalnom napadu policajca Radomira Radovića svedoči i Vladimir Nojković, koji je iste noći sa prijateljima posmatrao ceo događaj.

Borska policija je podnela prekršajne prijave protiv pretučenog Miroslava Milenkovića i policajca Radomira Radovića zbog narušavanja javnog reda i mira, a protiv policajca pokrenut je i disciplinski postupak.

Porodica Miroslava Milenkovića kaže da će tužiti policajca Radomira Radovića zbog nanošenja teških telesnih povreda, jer su mu usled batina iskidani ligamenti na podlaktici leve ruke.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Policajac pretukao dva mladića

Izvor: Šumadija Press, 27.Avg.2010, 10:46

Miroslava Milenkovića i Stevana Živkovića iz Donjeg Milanovca pretukao je Radomir Radović, policajac iz Majdanpeka, dok su doručkovali u pekari u ovom gradu.

Nastavak na Šumadija Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.