Pola veka škole “3. oktobar”

Izvor: MC Bor, 04.Okt.2012, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pola veka škole “3. oktobar”

Bor, 4. oktobar
Autor: M.C.
Osnovna škola „3.oktobar“ navršila je juče pola veka postojanja.  Školska zgrada podignta pre 50 godina bila je ponos i uzor za tadašnju Jugoslaviju. I danas je jedna od najlepših i najfunkcionalnijih, ali i sa zavidnim rezultatima u prosvetno-pedagoškom radu.
-Naši učenici dobijaju najveća republička priznanja, postižu izvanredne uspehe, mnogi doktoriraju i nalaze se na najvažnijim mestima u društvu. I nastavnici zavređuju svaku pažnju. Školu mnogi pomažu i ulažu u njen razvoj. Ipak, jubilej je dočekan sa neograđenim dvorištem. Ima još toga da se uredi kako bi i ubuduće bili primer koji treba slediti-rekla je Svetlana Modec, direktor škole.
Nastavnici i učenici priredili su nezaboravan kulturno-umetnički program. Zaslužnim pojedincima iz kolektiva, kao i organizacijama u gradu, dodeljena su priznanja i nagrade.

Podeli/Sačuvaj

Nastavak na MC Bor...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.