Poginuo motociklista kod Jelašnice

Izvor: JužneVesti.com, 24.Jun.2019, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo motociklista kod Jelašnice

Vozač "kavasakija" borskih tablica stradao je sinoć na novom nezavršenom auto-putu kod Jelašnice, kada je udario u betonsku ogradu. Policiji je ova nesreća prijavljena nešto pre 23 sata, a uzrok se utvrđuje.

Iz policije kažu da je motociklista bio 46-godišnji Nišlija, sa inicijalima M. S.

Od zadobijenih povreda on je preminuo na licu mesta - navedeno je iz policije.

Sinoć se u Nišu dogodila i nezgoda u kojoj je povređen vozač "opela", pola sata >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << pre ponoći. On je, kako navode iz policije, udario u drva koja su se nalazila na trotoraru u Ulici Svetislava Trbojevića.

Kako navode iz Hitne pomoći juče oko 10 sati povređen je i 58-godišnji biciklista koji je oboren kod Prve kutine.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

TRI SAOBRAĆAJKE U NIŠU: Poginuo motociklista, dvoje povređeno

Izvor: Večernje novosti, 24.Jun.2019

Kako nezvanično saznajemo M.S. je upravljao motociklom "kavasaki" borskih registarskih tablica kada je udario u ogradu autoputa, pao i poginuo na licu mesta Nišlija M.S. (46) poginuo je u nedelju nešto pre 23 sata u saobraćajnoj nezgodi na deonici auto-puta kod sela Jelašnica...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.