Podneta krivična prijava protiv odgovorne osobe u Domu za stare u Negotinu

Izvor: Bor030.net, 30.Apr.2020, 19:13

Podneta krivična prijava protiv odgovorne osobe u Domu za stare u Negotinu

Negotinska policija podnela je, po nalogu tužilaštva, krivičnu prijavu protiv “odgovornog lica” Doma za stare “Radost” u Negotinu. Tridesetjednogodišnja žena je osumnjičena da je izvršila krivično delo “teško delo protiv zdravlja ljudi”. Policijska uprava Bor je saopštila da se ona sumnjiči da je kao odgovorno lice Doma za stare “Radost” tokom vanrednog stanja primila nove […] The post Podneta krivična prijava protiv odgovorne osobe u Domu za stare u Negotinu appeared first on Bor 030.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Smederevo: Uhapšen mladić zbog ispisivanja grafita na fasadi škole

Izvor: B92, 01.Maj.2020, 13:13

Policija u Smederevu je identifikovala 20-godišnjeg mladića, za koga se sumnja da je ispisao grafite na fasadi Osnovne škole "Ilija Milosavljević Kolarac"...Fasade škole koja se nalazi u Kolarima kod Smedereva je nedavno renovirana...Protiv mladića će, kako saopštava MUP, biti podneta krivična...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.