Počinje javna rasprava o trećem rebalansu budžeta grada Bora

Izvor: Bor030.net, 01.Dec.2022, 22:41

Počinje javna rasprava o trećem rebalansu budžeta grada Bora

Na sednici Gradskog veća grada Bora usvojena su tri predloga Zaključka o sprovođenju javne rasprave. Prvi predlog odnosi se na sprovođenje javne rasprave o trećem rebalansu budžeta grada Bora za ovu godinu kojim je predviđeno uvećanje budžeta za 15 miliona dinara. Jedan od razloga za izradu trećeg rebalansa lokalnog budžeta, kaže načelnica Odeljenja za finansije […] The post Počinje javna rasprava o trećem rebalansu budžeta grada Bora appeared first on Bor 030.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Iz budžeta 15 miliona dinara za investicione radove u tri škole u Boru

Izvor: Danas, 02.Dec.2022, 12:29

Zaključak o sprovođenju javne rasprave o trećem rebalansu budžeta za tekuću godinu usvojili su članovi Gradskog veća u Boru. Predviđeno je uvećanje od 15 miliona dinara.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.