Pobeda fudbalera Bora u Pakistanu

Izvor: TimockeVesti.net, 10.Nov.2012, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda fudbalera Bora u Pakistanu

Fudbaleri Bora pobedili prvoligašku ekipu iz Šri Lanke 3:2 na međunarodnom turniru u Pakistanu. - Ekipa iz Bora jedini predstavnik Srbije.
Fudbaleri Bora pobedili su prvoligašku ekipu iz Šri Lanke, na početku međunarodnog turnira u pakistanskom gradu Lahore - 3:2.
Borska ekipa jedini je predstavnik evropskog fudbala na turniru na kojem učestvuje na poziv selektora reprezentacije Pakistana Zaviše Milosavljevića, a u konkurenciji su još dva tima iz Pakistana i po jedan iz >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << Mongolije i Jemena. Takmičenje se odvija u dve grupe, a pobednici grupa sastaće se 15. novembra u utakmici za prvo mesto i novčanu nagradu od pet hiljada američkih dolara. Naredni meč na turniru u Lahoreu fudbaleri Bora igraju sutra, a rival im je ekipa Pendžaba iz Pakistana.
Autor: Bojan Obradović, TV Bor

Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na TimockeVesti.net...






Povezane vesti

Fudbaleri Bora ušli u finale međunarodnog turnira u Pakistanu

Izvor: TimockeVesti.net, 11.Nov.2012, 15:28

Fudbaleri Bora pobedili su i ekipu Pendžabe iz Pakistana na međunarodnom turniru u Pakistanu rezultatom 2:1 i plasirali se u finale  turnira gde će igrati za nagradu od 5000 američkih dolara. . Borska ekipa jedini je predstavnik evropskog fudbala na turniru na kojem učestvuje na poziv selektora...

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.