Pobeda Bora u završnici meča protiv odličnih Piroćanaca

Izvor: MC Bor, 25.Maj.2015, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda Bora u završnici meča protiv odličnih Piroćanaca

25.maj.Bor
Tekst i foto : S.Ranđelović
Srpska liga – Istok 28.kolo : OFK BOR – FK RADNIČKI (Pirot) 3:1 (1:0)
Stadion OFK BOR. Gledalaca : 500; Sudije: Miroslav Dimitrijević (Bujanovac), Nikola Veljković (Bujanovac), Aleksandar Jovanović (Niš). Delegat: Jovan Marjanović (Niš).
Strelci: Stanojević u 5.minutu, Mašić u 85.min (penal) i 90.min za Bor, a Petrov u 60.minutu za Radnički.Žuti kartoni: Marković, Đoševski, Cokić i Stanojević (Bor), >> Pročitaj celu vest na sajtu MC Bor << Ivanov, Petrov, Tolić i Đorđević (Radnički).
OFK BOR: Trailović, Janković, Nikolić, Cokić, Stanojević, Marković (Stamenković od 46.min.), M.Terzić (Stanković od 88.min.), Đoševski (Čaurević od 38.min), Mladenović, Mašić, S.Jovanović.
RADNIČKI: Perić, Petrović, B.Mančić, Petrov, Nikolić, Ivanov (Đorđević od 70.min.), Momić, Stamenković, M.Mančić (Tolić od 26.min.), Ristov, Dimitrov.
Fudbaleri Bora su pobedom protiv odlične ekipe Radničkog iz Pirota i definitivno ostvarili ono što je planirano za ovu sezonu, a to je opstanak u srpskoligaškom društvu. Oko 500 gledalaca imalo je priliku da vidi jednu dobru, čvrstu utakmicu u kojoj je pitanje pobednika rešeno tek u poslednjih pet minuta. Bor je poveo već u petom minutu „evrogolom“ štopera Miloša Stanojevića iz slobodnog udarca sa oko 30 metara. Gosti su se brzo vratili u igru posle ovog šoka i preuzeli inicijativu. Borba se vodila uglavnom na sredini terena. U žaru borbe viđeno je  i nekoliko oštrih startova na obe strane. U 26.minutu povredio se kapiten gostiju Mančić, što je bio veliki hendikep za pirotsku ekipu. U drugom delu utakmice Radnički je krenuo još agresivnije i u 60.minutu došao do izjednačenja. Slobodan udarac sa gotovo istog mesta sa kog je Bor došao u vođstvo, izveo je Petrov i pogodio desni gornji ugao gola Trailovića. Izjednačenje je prenulo domaće igrače, koji su u poslednjih pola sata pokazali veću želju za pobedom. Isplatilo im se u 85.minutu. Sudija Dimitrijević je dosudio penal za Bor posle prekršaja gostuijuće odbrane. Siguran sa „bele tačke“ bio je Mašić 2:1. Piroćanci su krenuli na sve ili ništa u želji da ponovo dođu do izjednačenja, ali  je Mašić u poslednjem minutu rešio pitanje pobednika posle odličnog dodavanja Nikolića.
Share
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na MC Bor...






Povezane vesti

Fudbal: Valjevska „podvala“

Izvor: Šumadija Press, 25.Maj.2015

POBEDA BELOŠEVAC – BUDUĆNOST KRUŠIK 0:2 (0:1)..BELOŠEVAC – Igralište: Pored pruge. Gledalaca: 150. Sudija: Dragan Nikolić (Požarevac). Pomoćnici: Marko Majstorović (Smederevska Palanka) i Maja Milošević (Požarevac). Strelci: Čočović u 45. i Stjelja u 60. minutu. Žuti kartoni: Marković...

Nastavak na Šumadija Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.