Izvor: B92, 01.Jul.2010, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PTT o internoj reviziji u Boru

Beograd -- PTT Srbija saopštila je da je u Boru utvrđeno da je za 545 pošiljaka naplaćena poštarina od 12.000 dinara, "uz zapisnikom konstatovane tehnološke propuste".

Posle optužbi SNS-a da su stanovnicima Bora tokom izbora u tom gradu poštom stigle lažne uplatnice, u borskoj pošti sprovedena je interna revizija.

U saopštenju JP "PTT Srbija" navodi se da se ne ulazi u sadržaj te vrste pošiljaka, poštujući nepovredivost poštanskih pošiljaka i tajnost >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << podataka.

"Ispitame su sve činjenice o spornim pošiljkama u Boru i zapisnik i izjava direktorke pošte Bor prosleđeni su policiji i Povereniku za informacije od javnog značaja", kaže se u saopštenju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PTT: Bez uvida u sadržaj pošiljki

Izvor: S media, 01.Jul.2010

Javno preduzeće PTT Srbija saopštilo je da je internom revizijom u radnoj jedinici Bor utvrđeno da je za 545 pošiljaka naplaćena poštarina u iznosu od 12.000 dinara, "uz zapisnikom konstatovane tehnološke propuste". ..U saopštenju se navodi da PTT Srbija ne ulazi u sadržaj te vrste pošiljaka,...

Nastavak na S media...

PTT utvrdio nepravilnosti sa pošiljkama

Izvor: RTS, 01.Jul.2010

Zapisnik i izjava direktorke Radne jedinice "Bor" u vezi sa spornim pošiljkama u Boru prosleđeni MUP-u Srbije i povereniku za informacije od javnog značaja...Interna revizija Javnog preduzeća PTT saobraćaja "Srbija" ispitala je sve činjenice u vezi sa spornim pošiljkama u Boru...I zapisnik i izjava...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.