PREVODSKI POTOK, PETROVDAN, BELA REKA…

Izvor: MC Bor, 13.Jul.2011, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREVODSKI POTOK, PETROVDAN, BELA REKA…

Bor, 13. jul
Autor: B. F
Bilo je juče, 12. jula, na Prevodskom potoku, partizanskoj pojati, i lepo i druželjubivo. Svečanosti tradicionalne srpske manifestacije otvorili su Dragan  Žikić, predsednik SO Bor i Momčilo Radisavljević, predsednik SUBNOR-a Bor. U kulturno-umetničkom  programu učestvovali su mladi iz Bele Reke. Održani su sportski susreti, narodni višeboj. Narodno druženje  proteklo je do ponoći. Delegacije opštine Bor, boračkih organizacija i Mladenovca, položili su vence i cveće na spomenik rodoljubima koji su izginuli za slobodu otadžbine u Drugom svetskom ratu.

Nastavak na MC Bor...






Povezane vesti

DELEGACIJA OPŠTINE BOR POSETILA BRATSKI GRAD KREZO U FRANCUSKOJ

Izvor: MC Bor, 13.Jul.2011

Bor, 13.jul. Delegacija opštine Bor koju je predvodio predsednik opštine Bor Nebojša Videnovića bila je u trodnevnoj radnoj poseti bratskom gradu Krezou u Francuskoj. Prijateljstvo ovih rudarskih gradova traje više od trideset godina a međusobna saradnja i razmena iskustva ostvaruje se u  oblasti...

Nastavak na MC Bor...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.