PORODIČNO NASILJE U BORU Prebio suprugu do kome a ona tvrdila da je pala niz stepenice #zastitimozene

Izvor: Blic, 24.Maj.2015, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PORODIČNO NASILJE U BORU Prebio suprugu do kome a ona tvrdila da je pala niz stepenice #zastitimozene

Borska policija uhapsila je svog sugrađanina I.S. (37) zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

Supruga I.S. koja je u ovdašnju bolnicu primljena u subotu sat vremena nakon pomoći sa vidljivim povredama u predelu glave i tela je tvrdila da je povrede zadobila prilikom pada niz stepenice, ali je brzim radom policije nakon uviđaja koji je obavljen u prisustvu zamenika javnog tužioca u domaćinstvu osumnjičenog, podneta krivična prijava protiv I.S. zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sumnje da je udarcima u predelu glave i tela supruzi naneo povrede.

U domaćinstvu su bile ispreturane stvari i na više mesta uočeni tragovi krvi, što je, uz povrede koje je zadobila supruga I.S. policiju navelo da posumnja da je ona brutalno pretučena.

- Pacijentkinja je primljena sa prelomom lobanje, nagnječenjem mozga sa unutrašnjim krvarenjem i modricama po celom telu. Neposredno nakon prijema, žena je pala u komu, ali je dobro delovala terapija i osvestila se. Trenutno je u stabilnom stanju, ali je i dalje pod budnim nadzorom lekara - dr Siniša Srbulović, neurohirurg u Opštoj bolnici u Boru.

Na predlog zamenika javnog tužioca u Boru, sudija za prethodni postupa k osumnjičenom je odredio pritvor u trajanju do 30 dana.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Žena tvrdi da je pala niz stepenice, a policija da je pretučena

Izvor: Radio 021, 24.Maj.2015

Zbog sumnje da je izvršio nasilje u porodici, pripadnici borske policije priveli su I.S. (37), koji se sumnjiči da je u noći između petka i subote pretukao svoju suprugu i naneo joj povrede glave i tela...Sve je, kako saznaju Novosti, počelo u subotu, sat nakon ponoći, kada je u Opštu bolnicu...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.