Osnovac (13) snimao oralni seks sa devojčicom i prodavao ga vršnjacima

Izvor: Vesti-online.com, 02.Maj.2014, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osnovac (13) snimao oralni seks sa devojčicom i prodavao ga vršnjacima

Borska policija povela je istragu protiv četrnaestogodišnjeg dečaka, učenika sedmog razreda jedne osnovne škole u Boru, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo prikazivanje pornografskog materijala maloletnim licima.

Foto: Ilustracija

 

Osumnjičeni dečak je imao oralni seks sa devojčicom iz te škole, koja ide u šesti

razred, i sve tajno snimao svojim mobilnim telefonom. Devojčica je u jednom

momentu videla da on >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << snima jer iznad njene glave drži mobilni telefon. Na

snimku se čuje kako ona kaže ''Nemoj, molim te!'', navodi ''Blic''.

''Ne snimam, nego mi je stigla poruka i moram da odgovorim'', kazao joj je

osumnjičeni maloletnik. Devojčica mu je poverovala i nastavila da ga oralno zadovoljava. Bez znanja devojčice, ovaj četrnaestogodišnjak je počeo da prikazuje snimak u školi, a osnovcima je gledanje naplaćivao 150 dinara. On je nudio i ''prebacivanje'' i za to tražio 1.000 dinara.

Nakon samo par dana priča se pročula jer su deca međusobno govorila o tome,pa je sve dospelo i do direktora te škole. On je pozvao dečaka u svoj kabinet i rekao mu da mu preda svoj mobilni. Međutim, četrnaestogodišnjak se dosetio i odgovorio da mu je telefon ostao kod kuće.

Direktor škole mu je kazao da sutradan donese mobilni, a dečak je to iskoristio i izbrisao snimak iz memorije. Međutim, snimak se raširio školom, tako da ga ima u mobilnim telefonima onih koji su kupili ''prebacivanje''.

Roditelji ovog dečaka obavešteni su o svemu. Policija će, posle istrage, izdati saopštenje.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.