Opljačkana vila Titove udovice

Izvor: Glas javnosti, 18.Feb.2013, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opljačkana vila Titove udovice

BEOGRAD - Udovica Josipa Broza Tita, Jovanka Broz, opljačkana je u nedelju uveče u vili na Dedinju.

U

vili Bor, koju koristi Jovanka Broz, juče je došlo do pljačke, kada je

lopov provalio u prizemni deo objekta. Iz vile je iznesen za sada

neutvrđen broj predmeta.

Beogradska policija izvršila je uviđaj na licu mesta.

Narod koji ne postuje najsvetlije periode svoje proslosti nece imati bolju buducnost. I ova zena >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << je bila simbol nase moci i postovanja koje je nasa zemlja imala tokom socijalisticke demokratije kada nam je privredni rast svake godine bio veci od 6.9 %. Podsetimo se kako je to bilo i odagnajmo lazi koje se pletu oko ovih ljudi koji su voleli svoju zemlju. Na ebayu postoji predivna kolekcija a zove se komplet tito i jugoslavija gde na 38 cda ima sve o ovom neverovatnom periodu mira i prosperitata. Pogledajte ovu kolekciju i postujmo nasu proslost.

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Jovanka Broz prijavila da je opljačkana u vili na Dedinju

Izvor: Blic, 18.Feb.2013

Jovanka Broz, udovica Josipa Broza Tita, prijavila je policiji da je u nedelju opljačkana vila na Dedinju u kojoj živi. Uviđajem je utvrđeno da iz vile ništa nije ukradeno. ..Prema saznanjima "Blica" Jovanka Broz prijavila je policiji pljačku zbog sumnjivih zvuka u kući...Prema njenoj sumnji,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.