Omladina Oštrelja dobila svoje prostorije

Izvor: MC Bor, 30.Maj.2019, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Omladina Oštrelja dobila svoje prostorije

Bor, 30.05.2019.
U saradnji mladih iz Oštrelja i Doma omladine Bor, a uz podršku lokalne samouprave Bor, Mesne zajednice Oštrelj i KPD Petar Jenić osnovan je Omladinski klub Oštrelj.
Kroz inicijativu “OŠTRELJ U CENTRU” mladi sela Oštrelj dobili su svoj Omladinski klub, prostor u kojem će moći da se okupljaju i kreativno iskoriste slobodno vreme. Prostorije kluba biće na raspolaganju i članovima KPD Petar Jenić, kao i drugim organizacijama, >> Pročitaj celu vest na sajtu MC Bor << neformalnim grupama i pojedincima.
Mladi u Oštrelju su dobili svoj prostor koji će moći da koriste da se razvijaju i stvaraju i prave nove vrednosti. Želimo da motivišemo mlade ljude da svojim entuzijazmom, volonterizmom, svojim radom unapređuju i prave bolju budućnost za sve mlade i sve meštane Oštrelja, rekao je Srećko Zdravković

Sredstva za adaptacuju ovog prostora u povrsini od 60m2obezbeđena su iz budžeta Grada Bora.

Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na MC Bor...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.