Oglasila se policija: Mala Danka nije nađena u Banjskom polju

Izvor: Bor030.net, 27.Mar.2024, 19:27

Oglasila se policija: Mala Danka nije nađena u Banjskom polju

Ministarstvo unutrašnjih poslova dalo je saopštenje povodom potrage za nestalom devojčicom iz Bora. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, nakon 27 sati detaljne pretrage terena u potrazi za dvogodišnjom Dankom Ilić u prigradskom naselju Banjsko Polje i Brestovačkoj banji, obustavili su dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadašnji rezultati ukazuju da se devojčica ne nalazi […] The post Oglasila se policija: Mala Danka nije nađena u Banjskom polju appeared first on Bor 030.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi pravac u istrazi nestanka dvogodišnje Danke, policija provjerava zeleni punto

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Mar.2024

BOR - Dosadašnji rezultati u potrazi za djevojčicom Dankom ilić (2) koja je juče nestala u naselju Banjsko Polje pokazali su na novi pravac u kojem treba da ide istraga.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Treći dan potrage za nestalom devojčicom: Odvezeni bageri koji su tokom dana raščišćavali teren, na mestu nestanka ostala jedna ekipa policije

Izvor: Danas, 28.Mar.2024, 07:43

Devojčica Danka Ilić nestala je u utorak u borskom naselju Banjsko Polje, a potraga za njom ušla je u treći dan. MUP nastavlja intenzivan operativan rad u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti u vezi sa nestankom deteta.

Nastavak na Danas...

Potraga za Dankom: U toku čišćenje terena i otpada oko kuće u Banjskom Polju

Izvor: Bor030.net, 28.Mar.2024

Potraga za dvogodišnjom Dankom Ilić čiji je nestanak prijavljen u utorak u 13.45 sati, još uvek traje. U dvorištu kuće u borskom naselju Banjsko Polje, gde je Dankina majka prijavila nestanak, nalazi se velika količina otpada. Na čišćenju dvorišta kuće, koja se koristila kao pojata, na odnošenju...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.