Odbojkašice poražene na startu sezone

Izvor: Bor030.net, 17.Okt.2015, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbojkašice poražene na startu sezone

Ekipa Odbojkaškog kluba “Bor” poražena je danas u 1. kolu Druge lige “Istok” od ekipe OK “Jagodina” u veoma teškom meču.

Borske odbojkašice izgubile su večeras prvenstvenu utakmicu od Jagodinki rezultatom 2:3 (18:25, 25:16, 25:23, 17:25, 7:15).

Iako su u jednom trenutku vodile sa 2:1 u setovima i bile na samo set od osvajanja meča, pribranošću gostujućeg tima i uz veliki broj grešaka domaćih igračica došlo je do izjednačenja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << />
Pad u igri i moralu usled propuštene mogućnosti da na startu sezone obraduju borsku publiku, doprineo je tome da Boranke veoma lako izgube poslednji set, a samim tim i čitav meč.

U narednom kolu odbojkašice gostuju “Kuršumliji”, a iz kluba kažu da očekuju dobar meč.

“S obzirom da su pripreme za ovu sezonu bile dosta kraće, da je igrački kadar dosta podmlađen, očekujem da ćemo u nastavku sezone pružiti ostalim ekipama jednu kvalitetnu borbu. Dočekali smo večeras bivšeg prvoligaša ‘Jagodinu’ i znao sam da ćemo imati težak zadatak da ih pobedimo. Ipak, uspeh na tabeli nije nam prioritet. Mi smo se ove sezone više fokusirali na mlađe selekcije”, rekao je za naš sajt predsednik OK “Bor”, Aleksandar Jakšić.
Pogledaj vesti o: Bor,   Jagodina

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Futožanke slavile u Valjevu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Okt.2015

Ekipa ŽOK Futog pobedila je večeras u Valjevu domaću ekipu sa maksimalnih 3:0 u prvom kolu Prve lige Srbije za odbojkašice...Rutinski odigrana utakmica i pobeda protiv mlade ekipe Valjeva i odličan početak sezone za Futožanke...U narednom kolu Futog dočekuje ekipu Beograda, u subotu u 18 časova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.