Od Sićeva do Vinika otežano vodosnabdevanje

Izvor: Megafon.co, 31.Okt.2019, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od Sićeva do Vinika otežano vodosnabdevanje

JKP Naissus Neodložni radovi na magistralnom cevovodu u ulici Radmile Savićević, u naselju Gornja Vrežina (ispod propusta, paralelno sa auto-putem), uslovljavaju otežano vodosnabdevanje za korisnike od Sićeva do Vinika od 9 do 14 sati. Zbog radova, u istom vremenu biće zatvoren atarski put koji se nastavlja od ulice Radmile Savićević do muljnog ispusta. Smanjeni pritisak vode biće izražen u naseljima Podvinik, Borskoj ulici, selu Ostrovica i još nekim selima dok u drugim delovima grada >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << (naselja Donja Vrežina, Gornji Matejevac) neće bitno uticati na vodosnabdevanje.
– Ulica Savska. Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati u Savskoj ulici, u naselju Pantelej, što je i objavljeno prethodnog dana putem medija i društvenih mreža.
– Ulica Vase Albanca. Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Vase Albanca, na Bulevaru dr Zorana Đinđića, što je i objavljeno prethodnog dana putem medija i društvenih mreža.
– Ulica Vinička br. 32. Pokidana šipka servisnog ventila, potrebno je raskopavanje u Viničkoj ulici ispred broja 32. Zbog radova na popravci priključne veze moguć prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Viničkoj ulici.
– Ulica 25. Maj br. 73 u naselju Ratko Jović. Voda sa ulice puni šahtu, potrebno je raskopavanje u ulici 25. Maj, kod broja 73, u naselju Ratko Jović. Zbog radova na popravci priključne veze moguć prekid vodosnabdevanja u ulici 25. Maj.
– Ulica Gabrovački put bb. Voda na zelenoj površini, potrebno je raskopavanje u ulici Gabrovački put, preko puta kafane“Bolji život“. Zbog radova na popravci priključne veze moguć prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu ulice Gabrovački put.
– Selo Lalinac, ulica Jastrebačka br. 51. Voda na ulici, potrebno je raskopavanje u Jastrebačkoj ulici, ispred broja 51 (selo Lalinac). Zbog radova na popravci priključne veze moguć prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selu Lalinac.
– Selo Rujnik. Po nalogu štaba za vanredne situacije auto-cisterna za snabdevanje žitelja sela Rujnik pijaćom vodom biće stacionirana kod zadružnog doma u vremenu od 11 do 15 sati, na istoimenoj lokaciji.
JKP Parking servis Javno komunalno preduzeće „Parking servis“ – Niš će u četvrtak, 31. oktobra, raditi na zameni neispravnih sijalica u Niškoj banji, Gornjoj Studeni, Supovcu, Trupalu, Mezgraji i na teritoriji GO Pantelej.
Biće izvedeni radovi na postavljanju prinudnih usporivača brzine u Lalincu.
U Novom selu, Mramoru i Međurovu ekipe će raditi na postavljanju znakova za vožnju u zimskim uslovima
Odklanjanje nedostataka na vertikalnoj signalizaciji planirano je u ulicama Daničićevoj, Balkanskoj i Bulevaru dr Zorana Đinđića.

Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Megafon.co...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.