Obaveštenje o prekidu u isporuci toplotne energije za grejanje

Izvor: TimockeVesti.net, 31.Jan.2013, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obaveštenje o prekidu u isporuci toplotne energije za grejanje

Bor, 31. januar
U toku večeri, u vremenu od 22 sata, radnici Toplifikacije započeće radove na redovnom ispiranju izmenjivača, u toplotnoj podstanici TP-3 II faza, koja se nalaze na adresi Dimitrija Tucovića bb. Zbog navedenih radova, prekid u u isporuci toplotne energije imaće delovi ulica :
Pera Radovanović Vasa Pelagić Stanoje Miljković Čoka Boruluj  kao i Timočka Stabilizacija u isporuci toplotne energije očekuje se u  9 sati u toku prepodneva, narednog >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << dana 01.02.2013., nakon završenih radova na poboljšanju kvaliteta usluge.
Zbog izvođenja radova na saniranju curenja na delu toplovodne mreže, u lokalu Free Style, sinoć u 23 sati, došlo je do prekida u isporuci toplotne energije za korisnike na sledećim adresama :
Jovan Dučić 1, 2, 3  i 4 Moše Pijade 45 Nikola Pašić  52  kao i 7. Jul  2 U toku dana radnici Toplane radiće na sanaciji curenja, tako da će prekid u isporuci toplotne energije trajati do završetka radova.

Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.