Obaveštenje o planiranom isključenju struje za (sredu) 18. oktobar

Izvor: Bor030.net, 17.Okt.2023, 21:13

Obaveštenje o planiranom isključenju struje za (sredu) 18. oktobar

Zbog radova na elektroenergetskom sistemu u sredu, 18. oktobra, jedan broj potrošača biće privremeno isključen sa elektro mreže. Iz borske Elektrodistribucije su saopštili da će zbog radova na trafo-stanici u periodu od 9 do 13 časova prekid u isporuci električne energije imati potrošači: Mitano, Biznis inkubator centar, ATP, Šumska sekcija, Preduzeće za puteve, Sinženjering, Siti ekspres i deo ulice Nade Dimić. Zbog seče […] The post Obaveštenje o planiranom isključenju struje za (sredu) 18. oktobar appeared first on Bor 030.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

U četvrtak bez struje Bunuševac i Vranjska Banja

Izvor: OkRadio.rs, 18.Okt.2023, 09:26

Zbog planiranih radova na elektroenergetskim objektima, bez napajanja električnom energijom u četvrtak, 19. oktobra, biće potrošači u Vranju u trafo reonu „Bunuševac-Novo naselje“, i to u ulicama Bunuševačka i Aleksandra Tasića. Isključenje je planirano u intervalu od 8 do 16 časova....

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.