Obaveštenje o planiranom isključenju struje za (ponedeljak) 14. septembar

Izvor: Bor030.net, 13.Sep.2020, 19:40

Obaveštenje o planiranom isključenju struje za (ponedeljak) 14. septembar

Zbog planiranih radova u ponedeljak, 14. septembra, bez električne energije ostaće domaćinstva u Brestovcu i naselju Lakuri. Iz borske Elektrodistribucije obaveštavaju potrošače u selu Brestovac i delu naselja Lakuri 1 i Lakuri 2 da će u periodu od 8 do 14 časova ostati bez napajanja električne energije zbog seče rastinja na DV 10kV. The post Obaveštenje o planiranom isključenju struje za (ponedeljak) 14. septembar appeared first on Bor 030.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

U ponedeljak isplata posebne novčane naknade

Izvor: Bor030.net, 13.Sep.2020

Nacionalna služba za zapošljavanje obaveštava javnost da će u ponedeljak, 14. septembra izvršiti isplatu posebne novčane naknade za mesec avgust. Uplata će biti izvršena na tekuće račune korisnika kod poslovnih banaka. The post U ponedeljak isplata posebne novčane naknade appeared first on...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.