OTVOREN KONKURS ZA LITERARNE, LIKOVNE, FOTO RADOVE I POSTERE

Izvor: MC Bor, 09.Mar.2012, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTVOREN KONKURS ZA LITERARNE, LIKOVNE, FOTO RADOVE I POSTERE

Bor, 9. mart
“OPLANETI SE!RECIKLIRAJ: BOR JE ZA BOLJE ORGANIZOVANU RECIKLAZU”
Konkurs je pokrenulo Društvo mladih istraživača Bor i partneri  u sklopu kampanje “OPLANETI SE!RECIKLIRAJ” koju vodi Zelena lista Srbije sa donatorima BCIF, USAID I ISC.
Konkurs se odnosi na literarne, likovne, foto i poster radove i namenjen je mladima i svim ostalim zainteresovanim građanima, koji žele da podrže i da se uključe u proces reciklaže u borskoj opštini.
U okviru konkursa, mladi i ostali učesnici će moći da ukažu na problem koje uoče u svojoj lokalnoj sredini u vezi sa upravljanjem otpadom i reciklažom, što treba da omogući i njihovo brže rešavanje.
Radove treba slati na meil adresu Društva mladih istraživača Bor mibor@ptt.rs  ili poštansku adresu Društva mladih istraživača, ul. 3. oktobra 71, 19210 Bor,   do 6. aprila 2012., a sadržaji radova trebalo bi da se odnose na problem i rešavanje problema neke od brojnih vrsta otpada (plastične flaše, kese, papir, staklo, konzerve, elektronski i električni otpad, baterije, stare gume, otpadna vozila, komunalni, organski, industrijski otpad, itd.) koji narušava stanje životne sredine u njihovom lokalnom okruženju.
Na osnovu odluke žirija za najuspešnije učesnike na konkursu biće dodeljene nagrade, u svakoj od kategorija – literarni, likovni, foto i poster radovi.
Rezultati konkursa biće saopšteni, nagrade uručene i najbolji radovi izloženi krajem aprila na prezentaciji povodom Dana planete zemlje u Narodnoj biblioteci Bor.
Za detaljnije informacije o samom konkursu pogledajte na sajtu www.oplanetise.mibor.rs ili se javite na e-mail mibor@ptt.rs .

Nastavak na MC Bor...






Povezane vesti

POZIV ZA TAKMIČENJE U SAKUPLJANJU RECIKABILNOG OTPADA

Izvor: MC Bor, 09.Mar.2012

Bor, 9. mart. “OPLANETI SE!RECIKLIRAJ: BOR JE ZA BOLJE ORGANIZOVANU RECIKLAZU”. Prikupljanje određenih količina recikabilnog otpada je jedna od ključnih aktivnosti u sklopu nacionalne kampanje “OPLANETI SE!RECIKLIRAJ” koju vodi Zelena lista Srbije sa donatorima BCIF, USAID I ISC, a u Boru...

Nastavak na MC Bor...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.