OTIŠAO JE BORANIN VELIKOG SRCA

Izvor: MC Bor, 13.Feb.2018, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTIŠAO JE BORANIN VELIKOG SRCA

Bor, 13.02.2018.
Juče je u Beogradu prestalo da kuca srce Zorana Pančića  – Panje.

Zoran Pančić rođen 04.01.1955 god. u Boru u jednoj skromnoj radničkoj porodici  od majke Jevrosime i oca Jovana.  Bili su  mali ljudi velikog srca  naučili ga   ljubavi  i dali  mu sve životne vradnosti  koje čovek treba da nosi u sebi ,kao i da se odupre ovim teškim vremenima koja nam zadaju veliki teret na ova naša >> Pročitaj celu vest na sajtu MC Bor << nejaka i krhka pleća.
Njegovo poreklo potiče iz jednog malog sela Mokra nedaleko od mesta Bela Palanka odakle je izašlo mnogo doktora nauka. Pošto je to siromašan kraj roditelji su mu došli trbuhom za kruhom u grad Bor gde su i ostali do kraja svog života.
Osnovnu i srednju školu završio je u Boru,radio je  u RTB-u u TIR-u transport ,a penziju je stekao kao privatnik u ovom gradu. Bio je narodni čovek velikog srca  uvek je imao vedar duh i osmeh na licu,i svakom je izlazio u susret onoliko koliko je bilo u njegovoj moći.
Bio je oženjen i za sobom je ostavio dvoje dece, ćerku Marinu i sina Momira kao i dvojicu  unuka Luku i Lazara.

 
 
 

Nastavak na MC Bor...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.