OFK Bor osvojio kup opštinskog saveza

Izvor: MC Bor, 08.Maj.2014, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OFK Bor osvojio kup opštinskog saveza

7.maj.Bor
Autor: S.Ranđelović
Finale kupa OFS Bor : OFK BOR – FK Nemetali (Donja Bela Reka) 3:0 (1:0)
Stadion Ofk Bor; Gledalaca : 500; Sudije : Marko Radičević, Miša Stamenković, Miroslav Janošević iz Bora; Delegat; Enver Ramekić (Bor).
Strelci : M.Mladenović u 36.min. (1:0); S.Ivanov u 57:min. (2:0) i I.Terzić u 77.min. (3:0).
OFK BOR: Trailović (Nešović), Ostojić, M.Marković, Radovanović, Radosavljević, I.Terzić, N.Nikolić (Krstić), Milojević, Ivanov, Aleksić, M.Mladenović(S.Jovanović).
Trener: Hakija Rovčanin
FK Nemetali: Vladić, Nešić, Rajić, Milošević, Jokić, Šerbula (Grujić), N.Konstandinović (Paunović), A.Konstandinović, Stojanović, Petrović, Stamenković (Urošević).
Trener: Milovan Bojković .Igrač utakmice : Marjan Mladenović (Bor)
Fudbaleri Bora osvojili su prvi trofej u ovoj sezoni. U finalu Kupa Opštinskog fudbalskog saveza, savladali su ekipu Nemetala iz Donje Bele Reke sa 3:0. Bor je u ovom meču nastupio u veoma podmlađenom sastavu. Trener Rovčanin je pružio šansu i nekim igračima koji nisu često dobijali priliku da igraju i neki od njih su dokazali da na njih može da se računa. Treba istaći dobru igru mladih igrača iz omladinske škole : Ostojića, Radosavljevića,  Aleksića , Markovića i već „iskusnih“ prvotimaca Mladenovića i Nikolića. Ekipa Nemetala se solidno držala, dok su imali snage. U prvih pola sata bili su skoro ravnopravan protivnik. U prvom poluvremenu viđeno je nekoliko dobrih prilika za golove ali je realizovana samo jedna. U 36.minutu mrežu Nemetala načeo je Marjan Mladenović. U drugom delu meča videli smo još dva gola u mreži gostiju. U 57.minutu Mladenović je iskoristio grešku odbrane Nemetala, krenuo je sam od centra terena, došao do gola odličnog Vladića, a onda nesebično uposlio Ivanova kome je preostalo samo da loptu ubaci u praznu mrežu. Tačku na pobedu Bora stavio je Ivan Terzić lepim udarcem u 77.minutu. Pehare za finalistu i osvajača kupa kapitenima obe ekipe uručio je u ime Opštinskog fudbalskog saveza Enver Ramekić.
Podeli/Sačuvaj

Nastavak na MC Bor...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.