Novogodišnji bazar

Izvor: MC Bor, 29.Dec.2017, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novogodišnji bazar

Bor, 29.12.2017.
“Dopuni novogodišnji paketić“ slogan je ovogodišnjeg bazara u Sportskom centru. Posetioci na štandovima izlagača  mogu naći razne suvenire, razglednice, čestitke, ručne radove i novogodišnje ukrase.  
Posebnu pažnju posetiocima privukla su nove slike Maje Jotić uz upotrebu novih kombinovanih tehnika dekupaža i platna.

Radno veme Bazara je od 10 do 18 časova.
Za najmlađe posetioce, 29. i  >> Pročitaj celu vest na sajtu MC Bor << 30. decembra od 15 do 18 časova, biće organizovano druženje i slikanje sa Deda Mrazom.
Bazar nemože da prodje ni bez na daleko traženih suvenira dveju borskih dama, Milicei Mire Žikić

 
Danas je posebnu pažnju privukla i grupa mladih aktivista udruženja KOKORO, predstavivši svoju aktivnost u okviru kampanje i projekta „ŽIVOT BEZ NASILJA ZA SVAKO DETE!“
Pored stvaralaca iz Bora na bazaru smo videli i proizvode domaće radinosti iz okolnih gradova, Negotina i Zaječara a posebno je interesantna ponuda eko proizvoda pčelarske radnje  „DJordjević“ iz Sokobanje.

Ako još niste kupili poklon za svoje najmilije ovo je prilika da pronadjete nešto novo za vaše novogodišnje paketiće.

 

Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na MC Bor...






Povezane vesti

Novogodišnji bazar u Boru [VIDEO]

Izvor: Bor030.net, 30.Dec.2017, 14:06

U donjoj galeriji borskog Sportskog centra svoje proizvode izložili su mnogobrojni izlagači iz Bora i drugih opština u istočnoj Srbiji, a prazničnu atmosferu upotpunio je i Deda Mraz, sa kojim su se najmlađi posetioci družili i fotografisali. Tema ovogodišnjeg bazara je “Dopuna novogodišnjeg...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.