Izvor: Kolektiv.co.rs, 31.Dec.2018, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novogodišnja čestitka generalnog direktora ZiJin Bor Copper DOO Bor Longa Jia

Drage kolege, Borska industrija bakra ima istoriju dugu preko sto godina, iskusila je i uspone i padove, i nije bilo nimalo lako da se održi do danas. Verujem i da su svi ispunjeni dubokim emocijama prema kompaniji. Želeo bih da se posebno zahvalim za podršku koju je ovom preduzeću dala Vlada Republike Srbije, da se … Članak Novogodišnja čestitka generalnog direktora ZiJin Bor Copper DOO Bor Longa Jia se pojavljuje prvo na Kolektiv.

Nastavak na Kolektiv.co.rs...






Povezane vesti

Praznična čestitka Long Jia, generalnog direktora kompanije ZiJin Copper Bor

Izvor: Bor030.net, 31.Dec.2018

Generalni direktor kompanije ZiJin Copper Bor (nekadašnjeg RTB-a) Long Ji uputio je danas radnicima i građanima Bora prazničnu čestitku.  Čestitku objavljenu na sajtu lista Kolektiv prenosimo u celosti: Drage kolege, Borska industrija bakra ima istoriju dugu preko sto godina, iskusila je i uspone...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kolektiv.co.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kolektiv.co.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.