Nestala dvogodišnja devojčica u Banjskom polju

Izvor: Bor030.net, 26.Mar.2024, 19:20

Nestala dvogodišnja devojčica u Banjskom polju

Za dvogodišnjom Dankom Ilić iz Bora koja je danas popodne nestala u Banjskom polju traga nekoliko stotina ljudi. U Banjskom polju danas popodne nestala je dvogodišnja Danka Ilić dok se sa majkom Ivanom i godinu dana starijim bratom igrala. Po rečima Ivane Ilić, Danka je u trenutku nestanka imala na sebi ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu […] The post Nestala dvogodišnja devojčica u Banjskom polju appeared first on Bor 030.

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NESTALA DVOGODIŠNJA DEVOJČICA U BANJSKOM POLJU

Izvor: TimockeVesti.net, 26.Mar.2024

Bor, 26. mart – Dvogodišnja devojčica nestala je danas popodne u naselju Banjsko polje, potvrđeno je za Ist media u Policijskoj upravi u Boru.. Kako smo obavešteni u PU Bor, za njom se intenzivno traga u naselju i okolini a u potragu su uključeni policija, vatrogasna brigada, radnici komunalnih...

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.