Izvor: Luftika.rs, 26.Mar.2024, 22:40

Nestala devojčica (2) kod Bora, prvi put pokrenut sistem PRONAĐI ME!

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je u utorak u prigradskom naselju Banjsko polje kod Bora, potvrđeno je RTS-u. Prvi put pokrenut sistem PRONAĐI ME!
Danka je nestala u 13.45 u naselju Banjsko polje (grad Bor).
Smeđe je kose, braon očiju, visine je oko 85 centimetara, na sebi je u trenutku nestanka imala ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu, crne patike i kosu vezanu u rep.
Ukoliko imate informacija, javite policiji na broj telefona 192.
Na terenu su policija, vatrogasci i dobrovoljno-spasilačko društvo. Akciji su se priključili i građani Bora, prijatelji i porodica nestale devojčice.
Devojčica je nestala na nepristupačnom terenu, obraslom gustom šumom. Tokom popodneva podignuti su i dronovi...
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAJNOVIJE VESTI SA MESTA POTRAGE ZA DEVOJČICOM KOD BORA! Potraga ušla u osmi sat: Policija posebno proveravala OVAJ DEO OKO KUĆE

Izvor: Kurir, 26.Mar.2024

Devojčica Danka Ilić (2) nestala je danas u naselju Banjsko polje. Potraga za devojčicom ulazi u osmi sat i u ovom trenutku nema nikakvih informacija gde bi dete moglo da bude.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.