Nesreća u oknu kod bivšeg borskog aerodroma

Izvor: Bor030.net, 16.Feb.2024, 14:27

Nesreća u oknu kod bivšeg borskog aerodroma

U oknu rudnika kod nekadašnjeg aerodoma u Boru dogodila se nezgoda u kojoj je deset kineskih radnika povređeno. Kompanija CC-3 Mining Construction, čiji su radnici povređeni, saopštila je da se incident u oknu dogodio oko 11 časova. “Usled naglog zastajanja kible koja se koristi za prevoz radnika, došlo je do cimanja i tom prilikom nekoliko […] The post Nesreća u oknu kod bivšeg borskog aerodroma appeared first on Bor 030.

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NESREĆA KOD BORSKOG AERODROMA: Povređeno desetak radnika

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024

Hitno prevezeni u bolnicu...Kod rudarskog okna kod borskog aerodroma povređeno je desetak radnika, kineskih državljana, saznaje "Blic"...Oni su hitno prevezeni u borsku Opštu bolnicu...Izvor:Srbija Danas/Blic

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.