Nema novih slučajeva koronavirusa u Boru, čekaju se rezultati testiranih

Izvor: Bor030.net, 09.Apr.2020, 21:19

Nema novih slučajeva koronavirusa u Boru, čekaju se rezultati testiranih

U Boru u poslednja 24 sata nije bilo novih potvrđenih slučajeva zaraze koronavirusom, saopštio je na konferenciji za medije gradonačelnik Aleksandar Milikić. On je kazao da su rezultati testiranja koji su poslednji stigli bili negativni i da je broj obolelih i dalje šest. U Opštoj bolnici u Boru trenutno je zbrinuto 13 pacijenata sa respiratornim […] The post Nema novih slučajeva koronavirusa u Boru, čekaju se rezultati testiranih appeared first on Bor 030.

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Korona virus potvrđen kod 26 Borana; ukupno 32 zaraženih

Izvor: Bor030.net, 09.Apr.2020

Sudeći po rezultatima analiza uzorkovanih proteklih dana u Boru kod 26 ljudi potvrđeno prisustvo korona virusa, rekao je hitnoj konferenciji za novinare Aleksandar Milikić, gradonačelnik Bora. Milikić je na hitnoj konferenciji za novinare koju je organizovao večeras saopštio da je od 48 uzoraka,...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.