Nastavlja se testiranje buke i potresa, nova miniranja trećeg, petog i sedmog maja

Izvor: Bor030.net, 01.Maj.2021, 10:46

Nastavlja se testiranje buke i potresa, nova miniranja trećeg, petog i sedmog maja

U cilju daljeg smanjenja uticaja potresa i buke na lokalno stanovništvo, pre svih na stanovnike Brezonika, trećeg, petog i sedmog maja, od 9 do 11 sati, biće ponovljena test proba kod ventilacionog okna za rudnik „Jama“ koje je najbliže tom naselju. Miniranje koje će se obaviti u tim terminima biće izvedeno i zbog dobijanja relevantnih […] The post Nastavlja se testiranje buke i potresa, nova miniranja trećeg, petog i sedmog maja appeared first on Bor 030.

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Smanjuju se buka i uticaj miniranja na lokalno stanovništvo

Izvor: Kolektiv.co.rs, 01.Maj.2021

Nove test-probe trećeg, petog i sedmog maja Pre početka miniranja, u sva tri termina oglasiće se kao znak upozorenja tri zvučna signala. Nakon toga, jedan zvučni signal će biti znak da je miniranje završeno SERBIA ZIJIN COPPER. – U cilju daljeg smanjenja uticaja potresa i buke na lokalno stanovništvo,...

Nastavak na Kolektiv.co.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.