Nagrađeni najbolji pojedinci RTB Bora-a

Izvor: B92, 07.Avg.2016, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagrađeni najbolji pojedinci RTB Bora-a

Bor, Majdanpek -- Zaposleni u RTB Bor, u Boru i Majdanpeku, obeležili su dva značajna datuma - Dan rudara Srbije i Dan Rudarsko topioničarskog basena Bor.

Najboljim pojedincima RTB-a Bor na Dan rudara i Dan kompanije svečano je uručena najznačajnija nagrada koju ova kompanija dodeljuje "Inženjer Šistek". I ove godine biće organizovana tradicionalna proslava, koja se, povodom 55 godina rada održava u Majdanpeku.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Na proslavi su, najboljim radnicima i zaslužnim pojedincima, uručene nagrade "Inženjer Šistek" koja je uspomena na jednog od najznacajnijih inženjera u Boru, zahvaljujući kome je i otvoren borski rudnik.

"Dobitnici nagrade 'Inženjer Ssistek' za 2016. godinu su načelnik kabineta za vaskularnu hirurgiju Specijalisticke poliklinike VMA pukovnik dr Ivan Marjanovic zato što je mnogo puta pomagao povredenim radnicima RTB-a, bagerista Dubravko Krinic (RBB) koji je sa 32 godine jedan od najmlađih 'šistekovaca' u istoriji dodele ove nagrade, virtuoz na bageru koji ga okreće i tovari iznad onoga što je predviđeno njegovim dizajnom, zatim mašinski tehničar Dejan Nestorovic (TIR), koji je tvorac mnogih inovacija u vreme uhodavanja nove topionice i mašinbravar Radovan Vujović (RBM), takode radnik izuzetnih kvaliteta koji je sebi čak pogoršao zdravstveno stanje samo zato što je puno ulagao sebe i u situacijama koje se mogu nazvati natčovečanskim", izjavio je generalni direktor RTB-a Bor Blagoje Spaskovski.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.