Nagrade najboljima

Izvor: MC Bor, 05.Okt.2018, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagrade najboljima

Bor, 04.10.2018.
U sali muzičke škole „Miodrag Vasiljević“ u Boru.gradonačelnik Aleksandar Milikić, upriličio je prijem za najbolje učenike, roditelje i nastavnike.

Tom priliko svečano je uručio nagrade najboljim učenicima, vukovcima, učenicima generacije, onima koji su osvojili najbolje rezultate na regionalnim, republičkim i međunarodnim takmičenjima i njihovim mentorima u školskoj 2017/18.,
Darivanje >> Pročitaj celu vest na sajtu MC Bor << najboljih učenika generacije počelo je na proslavi grada 3.oktobra dodelom Laptop računara. Lepo je bilo videti da su mladi predstavljeni mnogobrojnim gostima i zvanicama iz Srbije i inostranstva.
Bor grad je ove godine napravio pomak kada je u pitanju finansiranje i izdvajanje sredstava iz budžeta za osnovno, srednje i visokoškolsko obrazovanje, i ove godine izdvojeno je oko 700000 dinara. Ove godine odvojili smo sredstva za nagrađivanje 42 vukovca, 53 takmičenja, 43 mentora. Ovo je pravi način razvoja pre svega grada i investiranja u budućnost, jer okosnicu budućnosti predstavljaju ovi mladi ljudi, a mi smo tu da ih podržimo ne samo finansijski već i pažnjom kojom ih okružujemo.“ – rekao je gradonačelnik Milikić

Nastavak na MC Bor...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.