NPS Bor: BORSKA VLAST TROŠI MILIJARDE BEZ IKAKVE KONTROLE I ODGOVORNOSTI

Izvor: TimockeVesti.net, 25.Nov.2023, 06:32

NPS Bor: BORSKA VLAST TROŠI MILIJARDE BEZ IKAKVE KONTROLE I ODGOVORNOSTI

Saopštenje Narodnog pokreta Srbije u Boru objavljujemo u celini
Poštovani sugrađani, svakodnevicu u Boru obeležava još jedna loša grejna sezona, što nije novost, i predizborna građevinska sezona kad joj vreme nije. U sveukupnom ludilu lokalna vlast ne preza od nedomaćinskog trošenja budžeta, na brzinu podeljenih poslova izvođačima koji se i sami čude zašto baš sad kreću investicioni radovi. Prošao je letnji period i dobar deo jeseni a da vlast nije prstom mrdnula da nešto >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << kvalitetno uradi za građane Bora i u interesu grada. Obmanjuju sve redom. U pojedinim selima još čekaju na neispunjena obećanja o preseljenju. Trotoari su razrovani, parkirališta nedovršena, toplovodna mreža na istim mestima kao i prethodnih godina, putevi ispunjeni udarnim rupama. I umesto da prihvati kritiku opozicije vlast kreće sa novim (lažnim) obećanjima i plaši narod da će u slučaju pada vlasti SNS-SPS sve stati, jer opozicija želi zaustavljanje rudarenja i povratak u devedesete. Kakve sve laži od strane nakaradne vlasti!Jedina istina je da se mi borimo da se te radikalsko-socijalističke devedesete ne vrate. Takođe, tvrdimo da pod ovakvom vlašću, u kojoj se jedan čovek pita za sve, gde su građani taoci ne može biti demokratske Srbije, niti institucija! Postojaće samo korupcija koju su oni razvili do neslućenih razmera. Zato kažemo, padom ove vlasti građani Srbije i Bora dobiće slobodu i istinu o svemu šta se u prethodnih deset i više godina dešavalo a krilo od njih. Borani će dobiti istinu o milijardama koje su potrošene preko Toplane, a svi oni koji su je doveli u stanje prezaduženosti moraće da odgovaraju.
Dragan Marković – Foto: NPS Bor Žalosno je da grad sa budžetom od osam milijardi dinara bude neuređen, sa kanalizacijom i putnom infrastrukturom u katastrofalnom stanju. Za to je je ova vlast kriva i zato mora odgovarati. I politički i pred sudovima! Šta reći o toj istoj vlasti koja je malo toga učinila da Dom zdravlja bude za primer, vlasti koja je u vreme prethodne izborne kampanje obećala da će brzo krenuti u izgradnju nove bolnice i rešavanja nagomilanih problema u zdrvstvu ( to je čak i predsednik Vučić obećao!)?
Vrhunac bezobrazluka je što vlast SNS opet pravi spiskove po preduzećima i pojedinim ustanovama i gradskoj upravi za mitinge, a pojedine radnike i vozila koristi za štandove i kampanju od vrata do vrata. Ponižavajuće!
Zašto nastavljaju da rade ono što se nigde u svetu ne radi? Svi koji u tome učestvuju, sigurno je, moraće jednog dana pred lice pravde.
17. Decembar je šansa da se svi Borani zahvale ovoj štetočinskoj vlasti na republičkom nivou. Lokalna vlast će sama otići.
Članak NPS Bor: BORSKA VLAST TROŠI MILIJARDE BEZ IKAKVE KONTROLE I ODGOVORNOSTI se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.