NEČUVENO: MEDIJI SU PORTPAROLI VLASTI

Izvor: MC Bor, 31.Mar.2012, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEČUVENO: MEDIJI SU PORTPAROLI VLASTI

Bor, 31. mart
Saopštenje za javnost borskog DSS-a
Građani Bora i cele Srbije mogu se uveriti već iz prvog  dela predizborne kampanje kakva ih je vlast vodila. Dojučerašnji koalicioni partneri u vlasti  optužuju se međusobno za neprincipijelnost, ,,lupetanja“ i dr. Ljubav koja je između njih trajala četiri godine  bila je samo privid. Prljav veš je isplivao na površinu. Građani ipak moraju imati na umu da >> Pročitaj celu vest na sajtu MC Bor << su zarad vlasti ovi akteri spremni nakon izbora da sve zaborave. Logika napadanja je sračunata na to da se prikupe glasovi nezadovoljnih ovom vlašću. A većina građana su nezadovoljni.
Kampanja vladajućih stranaka obiluje neukusnim i protivzakonitim spotovima. Boris Tadić se razume u sve. Savetuje, izniče iz zemlje, štale, obećava radna mesta, nove fabrike, investicije, blagostanje. Kao da narod pati od amnezije, i nije na svojoj koži osetio i oseća svo ,,blagostanje“  Tadićeve vlasti. Aktuelni predsednik DS Boris Tadić pokazuje da nije odmakao od te funkcije i da se nije ni trudio da bude predsednik svih građana Srbije. A voli da zloupotrebljava funkciju predsednika Srbije. On bi da bude i premijer. A najradije bi hteo da objedini sve funkcije u jednu.
Danonoćno se emituju preskupi spotovi vladajućih stranaka (DS i URS) i njihovih satelita Čede Jovanovića i Vuka Draškovića. Vlast koja je dovela Srbiju do bankrotstva, zadužila i naše unuke ima obraza da traži od građana podršku. Rade ono što je u svetu nezamislivo. Obećavaju sve ono što su lažno obećavali i 2008. godine. Nečuveno! Najveći deo medija se pretvorio u portparole vlasti.
Postavlja se pitanje ko to sve finansira? Odgovor je jednostavan, isti oni koji su opljačkali i osiromašili narod u prethodnom periodu.  Evropsku uniju nije briga za korupciju, kriminal, siromaštvo i nedemokratiju koja je trenutno u Srbiji. A i zašto bi?! Njeni favoriti parolom da EU nema alternativu na najbolji način opravdavaju poverenje Brisela. Srbija i njeni građani su najmanje bitni. I nema kraja licemerstvu.
Vreme je da se Srbija okrene sebi i svojim prioritetima. Građani uviđaju da je politika ove vlasti  da Evropska unija nema alternativu doživela slom i dovela Srbiju u katastrofalnu situaciju. Srbiju svi tretiraju kao banana državu. Svako može da je ponižava. Dokle?!
Srbija mora da razvija ekonomiju i sarađuje sa svima vodeći pre svega računa o svojim interesima. Samo Srbija nema alternativu.
Narod ima dve mogućnosti. Prva je da glasa za aktuelnu vlast koja je za 4 godine dovela zemlju u ovo stanje (300 000 građana prima plate niže od minimalca, nezaposlenost nikad veća, penzioneri su u strahu i dr.)
Druga mogućnost je da se krene putem spore ali sigurne obnove privrede i samog društva. Demokratska stranka Srbije zarad toga izradila petogodišnji Program razvoja Srbije 2012-2017. godine. Program razvoja Srbije 2012-2017. godine koji je uradio Ekonomski savet DSS na prvo mesto prioriteta stavlja otvaranje i razvoj proizvodnih preduzeća i razvoj poljoprivrede. Samo proizvodnja može da pokrene Srbiju.
6. maja zaokruži broj 6. 
Za Srbiju-znaš zašto!
Opštinski  odbor DSS Bor

Nastavak na MC Bor...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.