NASTAVLJENA TRADICIJA: Rukometni kamp na Savači od 1. do 10. jula

Izvor: Bor030.net, 26.Jun.2015, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NASTAVLJENA TRADICIJA: Rukometni kamp na Savači od 1. do 10. jula

Najstariji rukometni kamp na ovim prostorima nastavlja tradiciju okupljanja mališana tokom leta na obali Borskog jezera.

Dobro poznata i adekvatna, za organizaciju Kampa, lokacija dečjeg odmarališta Savača sa sadržajima prilagođenim rukometu, rukometu na pesku kao uređenom plažom garantuje kvalitetan rad u području rukometa kao i bogat zabavni program.

Kontinuitet i kvalitet u organizaciji potvrđuju imena i broj devojčica i dečaka koji su proteklih godina >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << prošla kroz kamp. Pomenućemo ovom prilikom Reprezentativce Katarinu Krpež, Miloša Kostadinovića, Mihajla Radovanovića, Uroša Tomića, reprezentativce Srbije kao veliki broj kadetskih i juniorskih reprezentativaca.

Sve ovo je postignuto angažovanjem vrhunskih rukometnih trenera iz Srbije, Makedonije i Bosne.

Rukometni Kamp Borsko jezero 2015 će ove godine raditi u periodu od 01.07. do 10.07.

Očekuje se učešće preko 150 mališana iz Niša, Zaječara, Inđije, Temerina, Petrovca, Temerina, Iđoša, Knjaževca, Teslića (BiH), Skoplja, Kičeva (Mk) i Bora. Kao i prethodnih, i ove sezone rad organizuju i sprovode vrhunski rukometni treneri iz Srbije, Makedonije, BiH … Pomenućemo Svetislava Belog Jovanovića, Lelu Velkovu, Srebrenka Markovića, Angela Velkova, Zlatka Krsmančića, Dragana Suzića, Životu Božinovića, Milana Vješticu, Darka Cvetkovića … Uz veliki broj asistenata, sadašnjih i bivših Reprezentativaca Jugoslavije i Srbije (Katarine Krpež, Miloša Kostadinovića, Borka Đorđevića , Vladimira Grbića…).

Iskustvo u organizaciji i vrhunski tim, angažovan za realizaciju ovogodišnjeg Kampa, garantuju uspeh u radu i nezaboravno druženje.

Na kraju bismo se zahvalili preduzeću Rakita exploration na donaciji koja će nam pomoći da sprovedemo planirane aktivnosti.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.