Izvor: Bor030.net, 27.Jan.2017, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NASTAVLJA SE SARADNJA: Studenti inženjerskog menadžmenta na razmeni u Finskoj [FOTO]

U okviru uspešne internacionalne saradnje Odseka za inženjerski menadžment, Tehničkog fakulteta u Boru, u toku je realizacija još jednog ERASMUS+ programa razmene studenata, nastavnog i nenastavnog osoblja sa Univerzitetom Istočna Finska.

Otkako je realizacija projekta borske katedre sa Fincima otpočela u 2016. godini, jedna grupa studenata menadžmenta već je provela semestar u Finskoj.

Saradnja inostranih visokoškolskih institucija i Odseka za inženjerski >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << menadžment, koji je jedini na kome se trenutno sprovodi program razmene u okviru ERASMUS+ partnerstva na Tehničkom fakultetu u Boru, produžena je i u ovoj godini, a priliku da čitav semestar studiraju u inostranstvu iskoristila je i nova grupa budućih inženjera menadžmenta.

Na razmenu u Finsku, pre samo dve nedelje otputovali su studenti Milena Arsić, Jelena Zdravković i Momir Popović, svi sa osnovnih akademskih studija.  Njihove utiske možete pročitati ovde.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.