Izvor: Blic, 13.Apr.2024, 12:21

NASTAVLJA SE POTRAGA ZA TELOM DANKE ILIĆ Potrazi se priključilo i 50 pripadnika Žandarmerije (FOTO, VIDEO)

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za suzbijanje kriminala Uprave kriminalističke policije, zajedno sa kolegama iz Bora i policijskim službenicima Policijske uprave Bor, intenzivno rade na pronalasku tela dvogodišnje devojčice Danke Ilić i utvrđivanju svih činjenica i okolnosti u vezi sa ovim slučajem.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUP: Intenzivna potraga za telom nastradale devojčice [Video]

Izvor: Bor030.net, 13.Apr.2024

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nastavili potragu za telom ubijene Danke Ilić, Žandarmerija trenutno pretražuje teren na potezu od sela Zlot ka mestu Sumrakovac. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za suzbijanje kriminala Uprave kriminalističke policije, zajedno sa...

Nastavak na Bor030.net...

MUP: I dalje intenzivna potraga za telom devojčice, priključilo se još 50 žandarma

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Apr.2024

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je danas da se intenzivno radi na pronalasku tela dvogodišnje devojčice i na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti u vezi sa ovim slučajem.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.