NASTAVITI “ZLATNO DOBA ŽIVOTA”

Izvor: MC Bor, 22.Jun.2012, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NASTAVITI “ZLATNO DOBA ŽIVOTA”

Bor, 22. jun
Autor: M.C.
U prostorijama GRUPE 55, sinoć su,  partneri Projekta “Zlatno doba života” razgovarali o završetku  programa čiji je glavni nosilac u Boru bilo Društvo mladih istraživača. Zaključak je da aktivnosti i brigu o starima treba nastaviti i to shodno Memorandumu koji je sa nosiocem i partnerima potpisala i Opština Bor.
Pomenuta je i važnost novog Doma za stara lica koji se pravi na Strelištu. Kako je naglasio Dragan Ranđelović, >> Pročitaj celu vest na sajtu MC Bor << koordinator Projekta, postoje mnoge ideje o ukljucivanju starih osoba u savremene tokove drustva kao što je upoznavanje sa informacionim tehnologijama i posebno informatičkom obukom za kojom je pokazano veliko interesovanje tokom trajanja projekta.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na MC Bor...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.