NACIONALNA SLUZBA ZA ZAPOŠLJAVANJE: POZIV ZA JAVNE RADOVE U OVOJ GODINI

Izvor: MC Bor, 14.Feb.2012, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NACIONALNA SLUZBA ZA ZAPOŠLJAVANJE: POZIV ZA JAVNE RADOVE U OVOJ GODINI

Bor, 14. februar
Nacionalna služba za zapošljavanje raspisala je danas redovan javni poziv za sprovođenje javnih radova u 2012. godini, kao i javni poziv za 2012. godinu za osobe sa invaliditetom na kojima se mogu zaposliti osobe sa invaliditetom ili njihovi asistenti.
Javni radovi su mera aktivne politike zapošljavanja kojima Nacionalna služba za zapošljavanje nastoji da doprinese zapošljavanju najteže zapošljivih ljudi >> Pročitaj celu vest na sajtu MC Bor << na evidenciji NSZ, kao i poboljšanju kvaliteta života osoba sa invaliditetom.
Zaposlenima na poslovima javnih radova mesečno će biti isplaćivane zarade prema stepenu stručne spreme i to 20.000 za I i II stepen, 22.000 za III i IV, 23.000 za V i VI i 24.000 za VII stepen stručne spreme, dok će 22.000 dinara biti isplaćivane licima koja se angažuju na poslovima asistencije osobama sa invaliditetom bez obzira na stepen stručne spreme.
Javni poziv je otvoren do 29. februara 2012. godine,  a pravo učešća imaju organi teritorijalne autonomije i lokalne samouprave, javne ustanove i javna preduzeća, privredna društva, preduzetnici, zadruge, društvene organizacije i udruženja građana.
Nacionalna služba za zapošljavanje podseća da je na redovnim javnim radovima i javnim radovama za osobe sa invalidietom u protekloj godini angažovano više od 6000 nezaposlenih.
Javni pozivi su objavljeni u šest dnevnih listova, a zainteresovani sve dodatne informacije mogu dobiti u svakoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje, kao i na našoj internet prezentaciji www.nsz.gov.rs

Nastavak na MC Bor...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.