Muškarac pretučen u sopstvenom domu – uhapšene tri osobe

Izvor: Bor030.net, 29.Mar.2023, 12:13

Muškarac pretučen u sopstvenom domu – uhapšene tri osobe

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boljevcu uhapsili su F. B. (1982), B. B. (1976) i B. B. (1990) iz okoline ovog mesta zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo ugrožavanje sigurnosti. Oni se sumnjiče da su sinoć sa motkama ušli u kuću tridesetsedmogodišnjeg muškarca u okolini Boljevca, razbili prozore i deo nameštaja, a […] The post Muškarac pretučen u sopstvenom domu – uhapšene tri osobe appeared first on Bor 030.

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Hapšenje u Boljevcu: Motkama polupali prozore i nameštaj i prebili vlasnika

Izvor: Danas, 29.Mar.2023

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boljevcu uhapsili su F. B. (41), B. B. (47) i B. B. (32) iz okoline ovog mesta zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.