Izvor: Economy.rs, 11.Jun.2009, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moguci novi projekti za kredit Svetske banke

Predstavnici Svetske banke, Frenk van Vojerden i Nikola Ile, na sastanku u Boru obecali su generalnom direktoru Rudarsko-topionicarskog basena Bor Blagoju Spaskovskom i predsednicima opstina Bor i Majdanpek Srdjanu Marjanovicu i Draganu Popovicu da ce odobrenih 40 miliona dolara kredita Svetske banke biti utroseni za projeklte revitalizacije istorijskih ekoloskih zagadjenja iz pogona RTB-a Bor (30 milona) i za socijalnu podrsku i zaposljavanje (10 miliona dolara).

Nastavak na Economy.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nova topionica uslov za kredit

Izvor: Danas, 11.Jun.2009

Čelni ljudi Rudarsko-topioničarskog basena Bor i opština Bor i Majdanpek u Boru razgovarali su sa predstavnicima Svetske banke o kreditu namenjenom za projekte otklanjanja zagađenja iz pogona borskog kombinata bakra, kao i za socijalnu podršku i zapošljavanje.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Economy.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Economy.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.