Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jan.2024, 16:06

Ministar privrede Slobodan Cvetković u radnoj poseti Valjaonici bakra Sevojno

Ministar privrede u Vladi Srbije Slobodan Cvetković posetio je danas Valjaonicu bakra Sevojno i tom prilikom razgovarao sa rukovodstvom ove kompanije o poslovanju fabrike, nabavci sirovina iz RTB Bor, planovima za postavljanje solarne elektrane i uređenju tržišta sekundarnih sirovina. Nakon obilaska proizvodnje , ministar je izjavio da je državni interes, da se pored novih investicija, podrže i preduzeća koja već posluju, kako bi ona širila svoja poslovanja i zapošljavala još veći broj radnika.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ministar privrede Slobodan Cvetković u radnoj poseti Valjaonici bakra Sevojno

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 23.Jan.2024

SRBIJA – Ministar privrede u Vladi Srbije Slobodan Cvetković posetio je danas Valjaonicu bakra Sevojno i tom prilikom razgovarao sa rukovodstvom ove kompanije o poslovanju fabrike, nabavci sirovina iz RTB Bor, planovima za postavljanje solarne elektrane i uređenju tržišta sekundarnih sirovina....

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.