Izvor: Kolektiv.co.rs, 18.Sep.2018, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ministar Antić: Ozbiljan plan Kineza definiše sigurnu budućnost RTB-a

Otvaranje „Cerova“, modernizacija flotacija i dupliranje proizvodnje –Duboko verujem da je reč o izuzetno značajnom ugovoru koji će RTB-u Bor obezbediti dugoročnu stabilnost i investicije od milijardu i 260 miliona dolara, plus 200 miliona za rešavanje dugova borske kompanije. To zajedno pravi ozbiljan okvir u kojem će RTB da se razvija i otvara nove rudnike, … Članak Ministar Antić: Ozbiljan plan Kineza definiše sigurnu budućnost RTB-a se pojavljuje prvo na Kolektiv.

Nastavak na Kolektiv.co.rs...






Povezane vesti

Zadovoljni kvalitetom, Kinezi nastavljaju da kupuju bakar iz Bora

Izvor: Kolektiv.co.rs, 19.Sep.2018, 11:14

Još hiljadu tona katoda u Aziju Nakon prvih, „probnih“ količina izvezenih u Kinu jula, do polovine septembra u najmnogoljudniju zemlju na svetu otpremljeno još hiljadu tona bakra iz RTB-a Bor. – Izvoz u avgustu iznosio 18,6 miliona dolara, a roba prodavana na stranom tržištu u prethodnih osam...

Nastavak na Kolektiv.co.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kolektiv.co.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kolektiv.co.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.